Internetmarketing

Internet marketingMarketing is een van de onderdelen van bedrijfsvoering. Om op een goede manier gebruik te maken van de marketingmogelijkheden zijn er eigenlijk twee hoofdzaken die spelen:

  • Het bereiken van zo veel mogelijk mensen
  • Mensen overtuigen om producten/diensten juist bij u aan te schaffen

Internetmarketing is een perfect marketinginstrument omdat het internet vrij toegankelijk is voor bijna iedereen waardoor u veel mensen kunt bereiken. Vervolgens hoeft u ze niet met een korte folder te overtuigen, maar kunt u dit doen door het hebben van een professionele website. Ook kunt u zich met deze vorm van marketing veel beter toespitsen op potentiƫle kopers. Onze vorm van internetmarketing is vooral sterk op dat laatste gebied.

Het is een onderzocht gegeven dat meer dan 95 procent van de mensen regelmatig gebruikt maakt van zoekmachine Google. Dit doen zij ook voor de aankoop van bepaalde producten en/of diensten. Het gezochte goed is vaak de zoekterm, soms in combinatie met het woord kopen of iets dergelijks, en de zoekresultaten zijn enorm. Gemiddeld blijft de mens op de eerste pagina hangen en verder dan de tweede pagina komt bijna niemand. Wanneer u dus gevonden wilt worden bij mensen die geĆÆnteresseerd zoeken naar uw product, is dit DE manier van marketing voeren. U bereikt hierdoor misschien niet zo veel mensen als met een advertentie, maar wel mensen die bereid zijn uw producten te kopen.

Wat wij doen voor uw internetmarketing

Wij zorgen ervoor dat u zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten komt te staan. Hierdoor komen er extra bezoekers naar uw website die oprechte interesse hebben in uw aanbod. Dit doen wij door specifieke en unieke webteksten te schrijven, gericht op in overleg bepaalde zoekwoorden. Uiteraard kunt u zelf zoekwoorden aandragen, maar ook advies vragen van onze gespecialiseerde medewerkers. Internetmarketing via Pagerankscript betekent hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. U bepaalt zelf op hoeveel zoektermen u wilt scoren.

Voor verschillende klanten hebben wij een nummer 1 notering weten te bemachtigen, maar bijna altijd krijgen wij de website op de eerste pagina van Google.

Wees uw concurrentie voor en neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers!