Een website bouwen: gemakkelijk en niet duur

Website bouwenEen website bouwen is niet meer alleen iets voor de experts. Een website bouwen kun je namelijk via verschillende andere sites doen. Vaak is dit helemaal niet ingewikkeld en meestal is het gratis. Dat is dus mooi meegenomen, vooral omdat een website bouwen belangrijk is als je actief mee wilt doen op het wereldwijde web.

Website bouwen

Een website bouwen kan dus via meerdere sites. Zo heb je Google Sites en nog heel veel andere sites. Typ maar eens “website bouwen” in bij Google en je zult zien hoeveel verschillende sites jou kunnen helpen bij het website bouwen op een gemakkelijke manier en zonder dat het geld kost.

Keuze maken

Dat er veel keuze is op het gebied van website bouwen, betekent natuurlijk nog niet dat al die keuzes goed zijn. Sommige sites werken helemaal niet goed of voldoen niet aan de eisen die jij aan je toekomstige website stelt. Hier moet je rekening mee houden in de keuze voor een site die jou gaat helpen bij het website bouwen. Als je bijvoorbeeld heel graag wilt dat jouw laatste twitterberichten op je website verschijnen, dan is Google Sites een prima site om mee websites mee te gaan bouwen. Maak dus een lijstje met  eisen en kijk eens rond op verschillende websites: welke gadgets bieden ze en welk gemak brengt de site met zich mee?

Niet duur

Een website bouwen hoeft dus ook helemaal niet duur te zijn. Google Sites is bijvoorbeeld gratis. En zo zijn er veel meer sites die gratis zijn en waarmee je prima websites kunt bouwen. Er bestaat namelijk een vooroordeel dat een betaalde website veel mooiere websites zijn dan de gratis websites. Dit is niet per se waar, omdat het er aan ligt wat je er zelf van maakt. Probeer dus eens een gratis website uit en kijk wat voor kunstwerken je ermee kunt creëren. De know-how vergaren we door goede samenwerking met websitebouwer Webton.